تحقیق راجب یکی ازاسیب های نوپدید اجتماعی اعتیاد به اینترنت
تاریخ : جمعه 26 بهمن 1393
نویسنده : کیمیا فانی

آیت الله کعبی با اشاره به گسترش وسایل ارتباط جمعی، اعتیاد به ماهواره و اینترنت را عامل ضربه به بنیان خانواده و در بردارنده تبعات ناگوار برای جامعه ارزیابی کرد...

ه گزارش رهوران ولایت به نقل از رسا؛ آیت الله عباس کعبی، معاون «جامعه و نظام» مدرسین حوزه علمیه قم و نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شب گذشته در سومین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مسجد عباد اهواز، به بیان خصلت های جامعه پراکنده زمان حکومت یزید ابن معاویه پرداخت.

 

وی در نظر گرفتن مصالح و منافع شخصی و ترجیح عادات طوایفی و قومی بر احکام الهی را نخستین خصلت جامعه امویان دانست و گفت: بنی امیه هیچ گاه مصالح امت اسلامی و دین مبین اسلام را در صدر امور حکومت قرار نمی دادند و همواره به میل شهوت نفسانی خود حکم می کردند.آیت الله کعبی جهل و نادانی را سومین خصلت رذیله جامعه اموی برشمرد و افزود: جهالت فساد انگیز است و این مسأله در حکومت امویان نمایان بود.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: عدم التزام به احکام الهی، قضاوت به نادانی، فراوانی گناهان، خوردن مال حرام، بی رحمی قلب، رواج شراب و زنا در جامعه و حرص به دنیا از دیگر صفات ناپسندی است که در زمان حکومت بنی امیه رواج داشت.وی با اشاره به این که شکست عهد و پیمان از دیگر خصلت های حاکمان غاصب و ظالم پس از پیامبر اکرم(ص) است، تصریح کرد: شکست بیعت روز غدیر خم برهانی آشکار بر وجود این صفات مذموم پس از پیامبراکرم(ص) در حاکمان اسلامی است.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ترویج غنا را از دیگر آفت های حکومت امویان خواند و ابراز داشت: در این موضوع آن قدر پیش رفتند که غنا و طرب حتی در مکه مکرمه و مدینه منوره که پایتخت معنوی جهان اسلام هستند نیز گسترش پیدا کرد.وی عنوان داشت: جامعه ای که به این خصلت های ناپسند اعتیاد کرده بود اصلاح آن جز با قیام امام حسین(ع) و احیای امر به معروف و نهی از منکر امکان ناپذیر نبود.خانواده ها مراقب استفاده جوانان از ماهواره و اینترنت باشندآیت الله کعبی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان ساخت: امروزه با افزایش شبکه های ماهواره ای و سایت های فضای مجازی باید خانواده ها مراقب باشند؛ چراکه عادت به این منکرات اعتیاد آور است و خسارت های بزرگ و جبران ناپذیری به زندگی آنان وارد می کند. وی اظهار داشت: دقت و تبیین حوادث تاریخی و روز از واجبات است و همگان باید این ویژگی را در خودمان به وجود آوریم تا در اشتباه قرار نگیریم.

منبع:http://www.jonbeshnet.ir/news/4782

http://www.jonbeshnet.ir/news/4782




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
درباره من: به وبلاگ من خوش آمدید در این وبلاگ مطالبی راجب اسیب های اجنماعی نوپدید (اعتیاد به اینترنت)برای شما بازدیدکنندگان گرامی اماده کردم عتیاد به اینترنت یا در سطحی وسیع‌تر استفاده بیش از حد از اینترنت و رایانه در زندگی و وابستگی به آن به صورتی که در انجام کارهای روزانه مشکلاتی پیش آید. این اختلال گونه‌ای از مشکلات روانی محسوب می‌شود که البته این طبقه‌بندی همچنان مورد تحقیق و بررسی است. فعالیت آنلاین افراد مبتلا به این اختلال می‌تواند انجام بازی‌های رایانه‌ای، وبلاگنویسی، پورنوگرافی، شبکه‌های اجتماعی یا خرید اینترنتی باشد. مخالفان این نظریه اعتقاد دارند که این نوعی عادت و رفتاری تکراری است و گونه‌ای از اعتیاد محسوب نمی‌شود.